KONYA / KARATAY - Kuvayi Milliye İlkokulu

Ock

2019 yılında okulumuzda yürüttüğümüz projeler sonucunda okulumuz Etwinning School etiketi ve Ulusal Kalite etiketi almaya hak kazandı.Bu süreçte yoğun çalışma temposuyla okuluza kalite katan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Bu etiketi alan okullar:

• Avrupa seviyesinde yüksek bir görünürlüğe sahip olacaklar.
  • eTwinning'in gelecekteki gelişimine ilham vermek için, eTwinning'in önde gelen okullarını kapsayan bir Avrupa ağı oluşturacaklar.
  • Aşağıda belirtilen alanlarda öncü olarak tanınacaklar:
  • Dijital uygulamalar
  • e-Güvenlik uygulamaları
  • Pedagojiye yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar
  • Personelin sürekli mesleki gelişiminin desteklenmesi
  • Personelle ve öğrencilerle işbirlikçi öğrenme uygulamalarının desteklenmesi

Ock

Okullarda hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı olması amacıyla sürdürülen "Okulum Temiz" programına başvuran okulumuz  belge almaya hak kazandı.

"Okulum Temiz" belgelendirme sürecinde, okulumuz personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Beslenme Dostu Okul Programı

"Beslenme Dostu Okul Programı" ile okullarda sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında duyarlılığın arttırılması ve bu konuda yapılan iyi uygulamaların desteklenmesi ile okul sağlığının daha iyi düzeylere çıkarılmasını hedefliyoruz.

Mrt

Okulumuz İdareci ve Öğretmenlerinden Duygulandıran Çanakkale Klibi

Mrt

Okulumuzda her ay, her şubeden bir öğrenciyi ayın yıldız öğrencisi seçiyoruz.24 öğrencimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuzda her ay tüm şubelerden sınıf öğretmenleri tarafından seçilen bir öğrenci, ayın yıldızı oluyor.Seçilen öğrencilerin fotoğrafları çekilip her ay farklı tema olmak üzere düzenlenip renkli çıktı alınıyor, bir ay boyunca okulumuzun girişinde sergileniyor.Ayrıca fotoğraflar slayt olarak hazırlanıp okulumuzun her koridorunda bulunan ekranlarda yayınlanıyor.

Öğrencilerin büyük ilgisini çektiği bu proje sonunda ayın yıldızı olan tüm öğrencilere hediyeler vermeyi planlıyoruz.