KONYA / KARATAY - Kuvayi Milliye İlkokulu

Ara

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" eylem planı kapsamında öğrencilerimiz öğretmenleri rehberliğinde Kasım ayı etkinliklerini gerçekleştirdiler.

Ara

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Ekm

4/A SINIFI ÖĞRENCİLERİ VE SINIF ÖĞRETMENİMİZ MELEK AKDENİZ TARAFINDAN HAZIRLANAN BARIŞ MANÇO KONSERİ ÖĞRENCİLER TARAFINDAN İLGİYLE İZLENDİ.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Eyl

İLK DERS ZİLİMİZ ÇALDI.926 ÖĞRENCİMİZE VE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE BAŞARILI VE SAĞLIKLI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DİLERİZ.

Eyl

EĞİTİM ÖĞRETİME HAZIRLIKLARIMIZ TAMAMLANDI.

ANA SINIFI VE 1.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ UYUM EĞİTİMİNİ DE BAŞARI İLE TAMAMLADILAR.

Eyl

SENE BAŞI KURUL TOPLANTISI OKUL MÜDÜRÜMÜZ CUMALİ KILIÇ BAŞKANLIĞINDA YAPILDI.

2023 2024  EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRETMENLERİMİZE ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN.

Haz

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI BAŞARIYLA TAMAMLADIK.TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE İYİ TATİLLER.

Kuvayi Milliye'de Madalya Şov️

Birinci ve İkinci Dönem Yaptığımız Deneme Sınavı Okul Sınıf 1. 2. ve 3. lerine,

40 Hadis Ezberleme Yarışmasında Okul Sınıf Birincilerine,

Akıl Zeka Okul Turnuvamızda 5 Oyunda Okul Sınıf Birincilerine,

4. Sınıflar Temel Dini Bilgiler Yarışmamız Okul Birincilerine,

Proje ve Hafızlık Okulu Sınavlarında Dereceye Giren Öğrencilerimize,

Akıl Zeka İlçe Turnuvasında Dereceye Giren Öğrencilerimize,

Okul Müdürümüz Vedat Ay Tarafından Madalya ve Çeşitli Hediyeler Takdim Edildi.

Yarışmalarda Görev Alan Tüm Öğretmenlerimize Teşekkür Ederiz

@vedat42ay

Haz

2022/2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE SONU ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.TOPLANTI SONRASI MÜDÜRÜMÜZ VEDAT AY, BAŞARILI ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TÜM İDARECİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM ETTİ.

TEŞEKKÜRLER KUVAYİ MİLLİYE AİLESİ❤️

Kan Bağışı Kampanyamızı ziyaret eden Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Sayın Nazif KARLIER ve Yönetim Kurulu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Halim Yıldız, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Sami Sağdıç, Eğitim Bir Sen Karatay İlçe Başkanı Sayın Yasir Durmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Değerli Okul Müdürleri ve misafirlerimize, destek veren tüm velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

@vedat42ay @selimekalkan @naimhikmet @nazif_karlier @karatayilcemem @turkkizilaykonya @kizilay

Ock

İnsanların sağlığı için en tehlikeli hastalıklardan biri de veremdir.Verem mikrobu insan vücuduna solunum ve sindirim yoluyla girer. Çabuk fark edilip önlem alınmazsa vücudu kemirir, zayıflatır. Ölüme neden olur. Ocak ayının ilk pazarı başlayan hafta Bakanlar Kurulu kararıyla 1947 yılından bu yana "Verem Eğitim ve Propaganda Haftası" olarak kabul edilmektedir. Ancak hastalığın yaygınlığı ve kurulan derneklerin "veremle savaş" adını taşıması, daha çok "Veremle Savaş Haftası" olarak anılmasına yol açmıştır. Bu haftanın amacı verem ile ilgili toplumun bilgilendirilmesi ve bu hastalığa bütün kesimlerin dikkatinin çekilmesidir.

Eyl

İlk Görev Gününde Okulumuzu Ziyaret Eden Karatay Kaymakamı Sayın Yavuz Güner'e Teşekkür Ederiz.

Eğitim Gönüllüsü Belediye Başkanı Sayın Hasan Kılca'ya ve Bize Her Zaman Destek Olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sami Sağdıç'a Teşekkür Ederiz.

Karatay Belediyesi Tarafından Birinci Sınıflarımıza Çanta ve Kırtasiye Malzemesi Hediye Edildi✨

@vedat42ay @sagdicsami @hkilca @karataybelediyesi

SINIFLARDA KİTAPLARIMIZ HAZIR.

OKULUMUZ HAZIR.

ÖĞRETMENLERİMİZ KUZUCUKLARINI BEKLİYOR.

Şbt

NİJER'DEN SONRA 2. SU KUYUMUZU BANGLADEŞ'E AÇTIRDIK.ÖĞRENCİLERİMİZE,VELİLERİMİZE,ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

Okulumuz Tüm Gereklilikleri Yerine Getirerek, "Sıfır Atık Belgesi" Almaya Hak Kazanmıştır